Logotyp
Information om Salnecke slottsparkTomter och planbestämmelserMäklare och finansieringserbjudandeHus och husleverantörerIntresseanmälan och kontakt

Havsvik

Havsvik1-plan · 156 kvm · MBA-156

Havsvik är ett väldisponerat och rymligt enplanshus med många genomtänkta och spännande lösningar. Huset har till exempel en ovanligt öppen planlösning. Vardagsrummets ryggåstak och stora glasparti mot trädgården ger extra ljus och rymd. Från vardagsrummet kommer man ut till den ena uteplatsen, som är försedd med tak. Havsvik har ett stort kök med en praktisk arbetsö samt en separat matplats med utgång till den andra uteplatsen mot trädgården.

Plan Havsvik
De tre stora sovrummen ligger samlade i avskildhet i husets ena ände tillsammans med ett väl tilltaget badrum med burspråk. I anslutning till kök och matplats finns ett extrarum, som är lämpligt att inreda till exempelvis arbetsrum, samt en rejäl tvättstuga med groventré. Den öppna planlösningen, med genomljus från entrén till vardagsrummets stora glasparti, bidrar till en ombonad och välkomnande atmosfär.

Direktlänk till huset på Eksjöhus hemsida

 

Eksjöhus

Till startsidan
hem

Lindborg & Söner

AB Lindborg & Söner, Torslundavägen 6, 749 60 Örsundsbro. Tel: 0171-460710, info@lindborgsoner.se, www.lindborgsoner.se

Inloggning för samfällighetens medlemmar